Întrebări frecvente privind expedierea

Deoarece facem parte din comunitatea întreprinderilor mici, suntem mândri să oferim servicii de transport maritim internațional care operează în prezent în peste 200 de țări și insule din întreaga lume.
Nimic nu înseamnă mai mult pentru noi decât să le oferim clienților noștri valoare și servicii excelente. Vom continua să ne dezvoltăm pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri, oferind un serviciu dincolo de orice așteptări oriunde în lume.
Cum expediați colete?
Pachetele din depozitul nostru vor fi expediate în funcție de greutatea și dimensiunea produsului.
Livrați în întreaga lume?
Da. Oferim servicii de expediere în peste 200 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, există unele locații în care nu putem livra. Dacă se întâmplă să vă aflați într-una dintre aceste țări, vă vom contacta. Consultați "Termeni privind locația de expediere" mai jos.
Cum rămâne cu vama?
Nu suntem responsabili pentru nicio taxă vamală odată ce articolele au fost expediate. Prin achiziționarea produselor noastre, sunteți de acord ca unul sau mai multe colete să vă fie expediate și să primească taxe vamale atunci când ajung în țara dumneavoastră, în funcție de regulile și reglementările țării dumneavoastră.
Cât durează expedierea?
Timpul de expediere variază în funcție de locație. Acestea sunt estimările noastre:
Timp de procesare: 24 - 48 de ore
SUA - Livrare expres (3 - 7 zile)
Marea Britanie - Livrare expres (4 - 7 zile)
CA - Expediere expres (4 - 7 zile)
AUS - Expediere expres (4 - 10 zile)
SG - Expediere expres (5 - 12 zile)
WORLDWIDE- Expediere expres (7 - 14 zile)
* Livrarea GRATUITĂ este oferită pentru o perioadă limitată de timp!
* Din cauza cererii extrem de mari, timpii de expediere cu companiile de transport partenere sunt ușor întârziați în acest moment. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră :)
Furnizați informații de urmărire?
Da, veți primi un e-mail imediat ce comanda dvs. este expediată, care conține informațiile dvs. personale de urmărire. Dacă nu ați primit informații de urmărire în termen de 5 zile, vă rugăm să ne contactați.
Urmărirea mea spune "nicio informație disponibilă în acest moment"?
Pentru unele companii de transport maritim, este nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru ca informațiile de urmărire să se actualizeze în sistem. Dacă comanda dvs. a fost plasată cu mai mult de 5 zile lucrătoare în urmă și încă nu există informații despre numărul de urmărire, vă rugăm să ne contactați.
Articolele mele vor fi trimise într-un singur pachet?
Da, produsele noastre sunt fabricate în fabrica noastră și vor fi trimise în același pachet.
Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați la info.thelanter@gmail.com și vom face tot posibilul să vă ajutăm!