Este posibil să ne fi văzut în...

Vrei să ieși în evidență cu un accesoriu unic?

Acest Colier De Piatră De Lună Fermecată este modul perfect de a adăuga o notă de eleganță înfricoșătoare la garderoba ta și de a face o declarație.

Design atrăgător pentru ochi

Faceți o declarație cu forma unică de dovleac și designul inspirat de lună. Forma realistă a dovleacului va atrage cu siguranță privirile tuturor celor din jurul tău. Veți ieși cu siguranță în evidență cu acest colier unicat.

Strălucește în întuneric

Adăugați o notă de mister prin capacitatea colierului de a străluci în întuneric. Această caracteristică conferă colierului o notă înfricoșătoare, perfectă pentru Halloween sau pentru a adăuga ceva sinistru la look-ul tău de zi cu zi. Efectul luminos vă va face cu siguranță să ieșiți în evidență în mulțime.

Confortabil de purtat

Lanțul ușor și reglabil asigură confort pe tot parcursul zilei. Colierul este realizat din materiale de înaltă calitate, hipoalergenice și sigure pentru pielea sensibilă. De asemenea, este reglabil, astfel încât îl puteți purta la lungimea dorită pentru un confort maxim. Acest colier este perfect pentru a fi purtat în fiecare zi și nu vă va împovăra.

Strălucește în întuneric pentru o notă înfricoșătoare

Adaugă o notă de eleganță înfricoșătoare garderobei tale cu acest colier unic Enchanted Moonstone care strălucește în întuneric. Comandă acum pentru a ieși în evidență cu acest accesoriu unicat.

30 zile de garanție pentru bani


Livrare gratuită pentru toate comenzile


Satisfacție 100% garantată


Suport clienți 24/7


★★★★★ Evaluat de 4.9/5 de către 9,100+ clienți fericiți

Îmi place cât de unic este acest colier. Este cu siguranță un starter de conversație și sunt atât de fericită cu achiziția mea. - Sophia L., Cumpărător verificat

Întrebări frecvente

Din ce este făcut colierul?

Colierul este confecționat din aliaj și placat cu argint.

Cât de lung este lanțul?

Lanțul are o lungime de 50-57 cm și poate fi ajustat la lungimea dorită.

Este potrivit pentru pielea sensibilă?

Da, materialele folosite sunt hipoalergenice și sigure pentru pielea sensibilă.

Poate fi purtat de Halloween?

Da, colierul este perfect pentru Halloween și nu numai, ca accesoriu festiv.